Вода - таємниці зцілення!

Вода - таємниці зцілення!

Невелике дослідження інформації про воду і її найважливішої функціональної ролі в організмі людини привело до приголомшливих висновків: до того, про що не пишуть в газетах і не говорять по телебаченню...

При зневодненні організм людини ставить пріоритети на важливі органи - мозок, легені, нирки, печінку і залози, інші ж органи, а також м'язи, кістки і шкіра отримують воду в дефіциті. В процесі кровопостачання відбувається перерозподіл води, в залежності від того, які органи на даний момент більш її потребують. Наприклад, коли людина їсть, то зосередження виникає на шлунково-кишковому тракті, або в процесі бігу більше води направляється до м'язів. Одні капіляри відкриваються, інші закриваються. Одні клітини отримують належну норму води, а інші - зовсім небагато. В умовах нестачі води і зневоднення 66% води витягується з обсягу води, що міститься всередині клітини, 26% - з води, що оточує клітини, а 8% - з води, що міститься в крові. З цієї причини починається, наприклад, гіпертонія.

Холестерин є життєво необхідною речовиною, як будівельний матеріал для багатьох гормонів, але надмірна кількість холестерину є небезпечною. А відбувається таке накопичення холестерину внаслідок захисту клітин від зневоднення. Холестерин, утворюючись в клітинних мембранах, служить перепоною від витягування води з клітини для крові.

Ензими, набуваючи нормальну активність, завдяки достатній кількості води, здатні перетравлювати будь-яку їжу.

Через зневоднення сповільнюється рух рідин в організмі. Менше артеріальної крові надходить до клітин, а значить, менше поживних речовин, менше кисню, менше енергоносіїв. Менше надходить до клітин венозної крові, а значить, залишається в організмі більше бруду, шлаків, отрут. Повільніше, важче тече в нас лімфа, а отже, набагато комфортніше відчуває себе всередині нашого організму гнильна, хвороботворна мікрофлора. Отже, в пригніченні виявляється наша рідна, яка допомагає організму бути здоровим, сопрофітна мікрофлора, наприклад, біфідо- і лактобактерії товстого кишківника.

Загалом, організм бореться зі зневодненням як тільки може. Скільки складних процесів відбувається в організмі, скільки завдань вирішується, скільки інформації зчитується і багато іншого, і на все потрібна вода, як зв'язуюча речовина. Почитаєш таке і зовсім по іншому починаєш дивитися на свій організм, починаєш любити себе не просто вцілому, а кожну клітинку окремо, адже кожна жива, і хочеться про кожну подбати, дати все необхідне.

Випиваючи достатню кількість води в день, відновлюються функції організму в цілому. Промивається кожна клітинка, вона починає вільно дихати, підвищується її енергетика і, внаслідок, запускається механізм загального оздоровлення організму.

Цитата з книги Батмангхеліджа: "Ракові клітини анаеробні і можуть жити тільки в середовищі з низьким вмістом кисню і високою кислотністю - саме такою, яка виникає в результаті недостатнього припливу води і незадовільним очищенням організму".

Починаючи пити чисту воду, відразу починають відбуватися суттєві зміни практично у всіх тканинах, органах і органних системах нашого тіла. Змінюється плинність крові, лімфи, міжклітинної рідини, швидше виносяться шлаки і більше надходить кисню для окислювально-відновних реакцій, підвищується біоенергетичний потенціал організму. У свою чергу змінюються всі рівні обмінних процесів, починаючи від водно-сольового до білкового.

Пошкодження ДНК, одна з причин виникнення раку, також відбувається на основі хронічного зневоднення. Дитина, перебуваючи в животику у мами, перебуває в темряві й у воді. Виходячи на світло вона отримує сильний стрес, адже позбавляється і води, і темряви. Але ці вода і темрява зберігаються у нього всередині. Новонароджена людина починає синтезувати багато різних пігментів, які поглинають всі промені світла, зберігаючи рідну пітьму для своїх клітин, щоб вони могли жити. Головним захисником від світла є шкіра, яка своїм меланіном, клітинними і кров'ю капілярної мережі разом з кров'яними пігментами, хімічними елементами і біологічними речовинами здійснює такий захист. Кров'яним і клітинним пігментам допомагає кисень води, який добре поглинає інфрачервоні промені. Гамма-променям і багатьом іншим перегороджує дорогу водень води. Випиваючи склянку води, ми захищаємо рідне, темно-водне середовище проживання наших клітин, внутрішнє середовище нашого організму. Щоб новонароджений міг вижити в світло-повітряному середовищі проживання, він повинен зберігати в собі первісний відсоток вмісту води.

Тепер про алергію ...

Офіційна медицина багато говорить про алергію, про те, що це таке і як вона проявляється, про те, що є збудником алергії - забруднення навколишнього середовища, синтетичні матеріали, барвники і т.д., про те, які лікарські засоби допомагають впоратися з симптомами. Але завжди було дуже цікаво дізнатися, чому у людини може викликати алергію цілком нешкідливий харчовий продукт, наприклад, молоко, полуниця, цитрусові або навіть вода стає алергеном. Медицина пов'язує цю хворобу з розладом імунної системи, з порушеннями нервової та ендокринної систем, з різними патологіями, харчуванням, кліматом, а чому відбуваються порушення і патології, чому не шукають причини, не ясно, хоча, якщо дивитися глибше, то тут цілком зрозумілий матеріальний інтерес невидимих ​​персон. Загалом медицина нікого від цієї хвороби лікувати не збирається, пропонує тільки полегшуючі засоби, які не усувають саму причину хвороби.

У Ю.Андрєєва про алергію написано наступне: "Астма та алергія - це фізіологічна адаптація організму до зневоднення і нестачі солі, і вона буде виникати щоразу, коли ви не будете звертати уваги на регулярний прийом солі і води".

Ф.Батмангхелідж пише про алергію, як про прямий наслідок хронічного зневоднення. Його слова: "Алергія - це відчайдушні крики організму, що потребує води".

Тепер вияснимо, чому саме вода, вірніше її мала кількість або відсутність призводить до алергії. Яким чином виникає у організмі людини схильність так болісно реагувати на різні природні і неприродні збудники?! Все виявилося просто. В організмі людини виробляється одна речовина - гістамін, він є головним борцем зі зневодненням, регулятором водного обміну і розподілу води в організмі. Гістамін - це речовина, яка, крім регуляторної функції, бере участь в антибактеріальній, антивірусній та античужерідній (хімічні продукти і білки) системах захисту. При зневодненні вироблення гістаміну збільшується, людина реагує на це сигналами спраги. Здавалося б, ну і що особливого, навіть добре, нехай собі виробляється. І він нам необхідний для живлення клітин, однак, зі збільшенням вироблення гістаміну понад норму і починають відбуватися ті зміни, які викликають різні алергічні реакції в організмі, таким способом організм пристосовується до зневоднення. Дуже складний і довгий для розуміння фізіологічний процес вироблення тих чи інших речовин у нашому організмі, важливо зрозуміти і прийняти одне, що вода є головними ліками від алергії.

Ф.Батмангхелідж: «Дослідження показали, що в розчинах підвищеної водянистості виробляючі гістамін клітини втрачають свої гранули гістаміну і на певний час припиняють його виробництво. Таким чином, вода, схоже, є найефективнішим природним антигістамінним препаратом. При таких станах, як астма і алергія, дія надлишкового гістаміну - це головна проблема». Також сіль є природним антигістаміном. Люди, які страждають від алергії, повинні збільшити споживання солі з метою запобігання надмірного вироблення гістаміну.

Багатьох хвилюють проблеми з органами дихання, наприклад, нежить, застуда та ін., а вони є наслідком надлишку слизу в організмі, а звідки береться цей надлишок і як від нього позбутися?! Ось відповідь Батмангхеліджа: "Вода необхідна легким, щоб зберігати вологими повітряні проходи, запобігаючи їх пересихання при вході і виході повітря. В умовах зневоднення повітряні проходи захищає від пересихання секреція слизу. Приходить час, коли виробляється занадто багато слизу, тоді вона накопичується, не пропускаючи повітря по дихальних шляхах. Натрій - це природний знищувач слизу. Сіль необхідна, щоб розріджувати слиз в легенях і, роблячи її рідшою, виводити через дихальні шляхи. В умовах зневоднення і роботи механізмів щодо збереження води запускається механізм по збереженню солі. Частиною цієї програми є недопущення витрати солі на розрідження слизу. Організму необхідно зберегти і воду, і сіль, перш ніж бронхіальні м'язи розслабляться і слиз стане досить рідким для видалення".

Організм людини - дуже складний біокомп'ютер, що має доступ до всієї можливої ​​інформації і він цілком може сам впоратися з усіма проблемами, необхідна тільки повноцінна енергія (вода, їжа, сон) для цього. Вода - хороший електропровідник, а людина в цілому як раз є електромагнітною істотою. Ми знаємо ще, що вода - збирач інформації, що ж ми зможемо зібрати і перенести, наприклад, просто від клітини до клітини, якщо нам не вистачає цього "збирача". Інформація приймається і передається обривками або повністю, в залежності від кількості і зосередженості води в організмі. Також і на фізіологічному рівні відбувається грамотне співробітництво клітин, молекул та ін. за допомогою повноцінної подачі енергії.

Лейкоцити - це білі кров'яні клітини, головною роллю яких є захист організму від зовнішніх і внутрішніх патогенних агентів. Деякі з лейкоцитів здатні захоплювати і перетравлювати чужорідні мікроорганізми, а інші можуть виробляти антитіла. Зниження або збільшення кількості лейкоцитів також, як і гістаміну, не є нормою для здоров'я. Так ось, ці самі лейкоцити дуже чутливі до гістаміну і, тому, у зневодненого організму зі збільшеним виробленням гістаміну лейкоцити починають ускладнювати роботу імунної системи в кістковому мозку. Отже, зневоднення в кінцевому підсумку здатне придушити діяльність імунної системи кісткового мозку. Будь-яка команда організму на відсторонення гістаміну від роботи з імунною системою призводить до ще більшого його збільшення. Виробництво і активна діяльність антитіл, які виробляють лейкоцити, виявляються недостатніми, щоб впоратися з такими патогенними агентами, як пилок та інші антигени. У тих місцях, де організм більше потребує води, зосереджується більша кількість гістаміну, щоб якомога краще врегулювати водний обмін, а значить, робота лейкоцитів порушується і, отже, ті місця менш захищені антитілами і виникає вже видими й і відчутний нами наслідок - алергія.

Ф.Батмангхелідж пише: "Якщо ви мене запитаєте, чи дійсно я можу запобігти астму та алергію, якщо буду пити більше води, я відповім "так", "так" і ще раз "так". Цього можна домогтися природним шляхом, без будь-яких ліків. Усе зробить вода, завдяки тому, що першочерговою функцією гістаміну є регуляція води і боротьба зі зневодненням".

Лікарі виписують алергікам антигістамінні препарати, а причиною збільшення кількості гістаміну є просто дефіцит води в організмі.

Замовити якісну питну бутильовану воду Ви можете безпосередньо на нашому сайті. Пийте воду та будьте здоровими!

Поділитись в соцмережі:

Інші новини

Підвищення ціни на вартість води

З 1 травня 2021 року ми підняли ціни на доставку води ПО РЕГІОНАХ

Детальніше
Акційна пропозиція для поціновувачів води від ТМ ”СРІБНА”

При замовленні 2 бутлів води "СРІБНА" ви сплачуєте тільки за одну.

Детальніше
Збільшуємо можливості - молоко для приготування кави

Вводимо в продаж молоко, країна виробник - Республіка Білорусь, ВАТ "Савушкин Продукт".

Детальніше
Срібна, Вода Карпатська

Вода із самих Карпат!!!

Детальніше
Нові досягнення!!!

ТОВ "Водограй" отримало сертифікат на систему менеджменту безпечності харчових продуктів - ISO!!!

Детальніше
Відкриття магазину «Water House»

Увага! Увага! Увага! 3 вересня відбудеться відкриття першого магазину «Water House» у місті Рівне!

Детальніше